Команда Харківського національного університету внутрішніх справ у складі клініцистів відділення Юридичної клініки ХНУВС у м. Вінниця – курсантів 1 курсу факультету № 3 Романа Дмитрієва і Анни Джус та факультету № 2 Мілєни Цвєткової – під науковим керівництвом координатора відділення Віталія Найди взяли участь у всеукраїнському конкурсі.

Команда університету презентувала проєкт «Консультативні онлайн-зустрічі для місцевих рад та жителів територіальних громад», який реалізується Юридичною клінікою ХНУВС у м. Вінниця спільно з Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування та Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області.

Наразі надано понад 80 відповідей на актуальні питання керівників і фахівців за напрямами роботи територіальних громад, селищних і міських рад. Одним із напрямів проєкту є підвищення обізнаності мешканців територіальних громад щодо діяльності Автошколи для осіб з інвалідністю ХНУВС у м. Кам’янець-Подільський.

Метою конкурсу стало привернення уваги здобувачів освіти до питань створення безпечного середовища у громадах, залучення талановитої молоді до напрацювання інноваційних ідей для вирішення проблем безпеки, заохочення здобувачів освіти до творчої роботи, розвитку їхнього інтелектуального потенціалу та лідерських компетентностей.

За результатами конкурсу команда Харківського національного університету внутрішніх справ посіла почесне третє місце.

Захід був організований Донецьким державним університетом внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС