Доцентка кафедри педагогіки та психології факультету № 3 ХНУВС Вікторія Доценко взяла участь у зборі даних дослідження «Зріз психічного стану українців під час війни проти росії» для визначення особливостей реагування українців на стресові та загрожуючі життю ситуації, пов’язані з війною.

Ініціювали та провели дослідження компанія Проінсайт Лаб у партнерстві із НПА (Національна Психологічна Асоціація) впродовж березня-травня 2022 року. Авторки дослідження: Ольга Овчар – керівниця компанії Проінсайт Лаб, психотерапевтка, PhD та Світлана Больман – психологиня, керівниця напрямів соціальних та нейродосліджень компанії Проінсайт Лаб. 

По завершенню дослідження було проведено спільний круглий стіл із провідними експертами НПА: обговорено шляхи покращення надання психологічної допомоги в Україні, етичні питання, перспективні напрями розвитку кризової допомоги, сучасні методи терапії психічної травми.

Ознайомитися з повним звітом дослідження можна за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1hsNwEdq32p4a5aua24NIQpd61tiyY8mW/view?usp=sharing

ВЗГ ХНУВС