Завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем забезпечення діяльності поліції ХНУВС доктор юридичних наук, професор Сергій Шатрава та уповноважена з антикорупційної діяльності університету Ольга Піскунова дистанційно взяли участь у роботі всеукраїнської науково-практичної конференції «Дискусійні питання застосування антикорупційного законодавства», що відбулася в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Професор Сергій Шатрава під час своєї доповіді звернув увагу на проблемні питання в діяльності уповноважених підрозділів (уповноважених осіб) з питань запобігання та виявлення корупції у роботі з викривачами.

Уповноважена з антикорупційної діяльності університету Ольга Піскунова взяла участь у дискусії з питаннь реалізації антикорупційного законодавства підрозділами Національної поліції.

Після завершення міжнародної науково-практичної конференції було вироблено дієві практики щодо застосування антикорупційного законодавства в діяльності органів системи МВС України та Національної поліції.

ВЗГ ХНУВС