Чергове засідання наукового гуртка кафедри соціології та психології факультету № 6 ХНУВС відбулося з використанням платформи ZOOM. Під час заходу з доповідями виступили професорка кафедри, докторка соціологічних наук Ірина Нечитайло на тему «Завтра.UA» та студентка Анна Гребенюк на тему «Українська академія лідерства».

Ірина Нечитайло розповіла студентам про загальнонаціональну стипендіальну програму «Завтра.UA», що здійснює пошук, добір та підтримку обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних закладів вищої освіти України. Метою програми є виховання нового покоління українців із відмінною освітою та сильним почуттям громадянської відповідальності, які змінять країну.

Про свій досвід навчання в Українській Академії лідерства, яка є освітньою платформою для молоді з формування лідерських якостей, розповіла учасникам засідання Анна Гребенюк. Академія є одним із лідерів у роботі з активною молоддю та найпотужнішим молодіжним лідерським рухом в Україні.

На завершення засідання студентки факультету № 6 Анна Гребенюк та Людмила Чернуха провели психологічну гру, спрямовану на розвиток рольової пластичності.

ВЗГ ХНУВС