За сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (United States Agency for International Development, USAID) курсанти 3-4 курсів, які навчаються за спеціальністю «Кібербезпека та захист інформації», отримали доступ до хмарної платформи інтерактивного навчання з кібербезпеки RangeForce. USAID придбало для курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ 46 ліцензій для навчання на платформі.

Професор кафедри протидії кіберзлочинності факультету № 4 Віталій Носов на платформі RangeForce підібрав навчальні модулі, що відповідають темам дисциплін: «Безпека інформаційних та комунікаційних систем», «Цифрова криміналістика» і викладаються протягом 2023/2024 навчального року в кількох групах факультету № 4. До сформованих навчальних модулів курсантам був наданий доступ. За результатами успішного навчання будуть видані сертифікати, які враховуватимуться на підсумковому контролі відповідних дисциплін.

Під час зустрічі з курсантами заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4 Юрій Онищенко зазначив, що умовою користування платформою інтерактивного навчання з кібербезпеки RangeForce є регулярна активність здобувачів освіти та побажав присутнім успіхів в опануванні нових знань і навичок.

ВЗГ ХНУВС