Шановні офіцери, працівники, курсанти, ветерани!

Вітаю вас із професійним святом – Днем Національної поліції України!

Вже третій рік поспіль ми з вами відзначаємо його у складний воєнний час. Наша держава й увесь український народ протистоять цинічному російському агресору. Сьогодні, як ніколи, Україні потрібні добре підготовлені, рішучі, вольові, патріотично налаштовані захисники й захисниці.

Колеги, вдячний кожному з вас за віддану службу й сумлінну працю. Ви виховуєте молоді покоління правоохоронців на основі сучасних досягнень науки, залучаючи найкращий світовий досвід, та головне – ви прищеплюєте здобувачам освіти любов до своєї країни, готовність захищати її демократичні цінності, територіальну цілісність, свободу і незалежність.

Шановні ветерани, ваші вірність обраній справі, чесність і порядність гідні наслідування. Ви багато зробили і робите для розвитку відомчої вищої освіти, допомагаєте виховувати нові покоління правоохоронців, передаєте їм свій досвід і знання.

Ціную вибір нашої молоді стати до лав Національної поліції України, адже тільки свідомі й сміливі громадяни – щирі українські патріоти – в умовах війни обирають професійний шлях, пов’язаний із ризиком для власного життя.

Багато наших працівників, офіцерів поліції несуть службу на передовій у складі Сил безпеки та оборони, надають волонтерську допомогу, роблять усе можливе для найскорішої перемоги над ворогом. Вони – наша гордість і слава, приклад для наслідування.

Щиро бажаю усім вам, вашим рідним і близьким найміцнішого здоров’я, добра, злагоди! Упевнений, разом ми обов’язково переможемо!

Слава Україні! Героям Слава!

Ректор
Харківського національного
університету внутрішніх справ,
генерал поліції третього рангу
Валерій СОКУРЕНКО