Відбулося засідання наукового гуртка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 присвячене Міжнародному дню боротьби з корупцією, за темою «Шляхи подолання корупції в діяльності суб’єктів публічного управління».

Засідання відкрили завідувач кафедри правоохоронної діяльності та поліції стики Ірина Панова та керівник наукового гуртка Вікторія Мельник. У заході взяла участь уповноважена з антикорупційної діяльності ХНУВС Ольга Піскунова, яка розповіла про сутність антикорупційної державної політики, визначила суб’єктів у сфері протидії корупції в Україні та їх повноваження. Ольга Піскунова наголосила на ефективності державно-правових механізмів запобігання та протидії корупції в  Україні.

На засіданні було заслухано та обговорено доповіді студентів на актуальні теми: «Міжнародний та вітчизняний досвіт у сфері захисту персональних даних викривача», доповідач Анна Шевцова; «Способи запобігання корупції та основні методи боротьби з корупцією», доповідач Сергій Скрипка; «Проблеми протидії корупції в Україні», доповідач Віталій Постольник.

ВЗГ ХНУВС