У молодіжному творчому конкурсі взяли участь курсанти факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ Станіслав Павленко та Роман Пачесюк. Конкурс проводився Науковим центром проблем виховання доброчесності та запобігання корупції Національного університету оборони України в рамках Міжнародного дня боротьби з корупцією у партнерстві з представниками НАТО з виховання доброчесності, Академії оборони Великої Британії, Центру з питань боротьби з корупцією у сфері оборони (CIDS) Міністерства оборони Королівства Норвегія. 
Ця ініціатива спрямована на те, щоб звернути увагу на проблему корупції та заохочувати висловлення альтернативних підходів до будівництва доброчесної та прозорої суспільної системи.
За результатами конкурсу Станіслав Павленко та Роман Пачесюк посіли II місце в номінації «Плакат, постер або комікс «Обережно – корупція».
Кожен їх постер став платформою для вираження висловлення власних поглядів на проблему корупції та важливість етичної поведінки у сфері правопорядку. 

ВЗГ ХНУВС