Уповноважена з антикорупційної діяльності Яна Мазур провела лекцію з антикорупційного законодавства з працівниками університету на тему: «Доброчесність та правила етичної поведінки працівників університету». Мета навчання – підвищення рівня обізнаності представників в питаннях антикорупційного законодавства та розбудови доброчесного середовища.

Доброчесність означає виконання своїх професійних обов’язків з відповідальністю, справедливістю та повагою до прав і гідності людей, адже особливо в умовах дії правового режиму воєнного стану ефективна протидія корупції та розбудова доброчесного середовища є пріоритетними цілями державної політики.

Під час навчань учасники розглянули теоретичні та практичні аспекти доброчесності для працівників університету, обмеження й вимоги, передбачені Антикорупційною програмою ХНУВС на 2023-2025 роки, а також канали повідомлення за порушення обмежень, вимог та заборон, визначені програмою.

Під час лекції працівникам також були надані інформаційні матеріали «Правила етичної та доброчесної поведінки працівників МВС України», підготовлені МВС України за сприяння та міжнародної технічної допомоги Програми НАТО – України з виховання доброчесності.

ВЗГ ХНУВС