У зустрічі взяли участь: перший проректор університету Віктор Василенко, начальник відділу міжнародного співробітництва Тетяна Матюшкова та уповноважена з антикорупційної діяльності ХНУВС Яна Мазур.

Обговорювалися перспективи подальшої співпраці КМЄС з університетом у напрямах запобігання та протидії корупції. Віктор Василенко запросив представників КМЄС в Україні взяти участь у роботі круглого столу із визначення корупційних ризиків, що відбудеться у жовтні 2024 року, а також в інших міжнародних науково-практичних конференціях з антикорупційної тематики.

Кріста Таллінємі виявила зацікавленість у наданні допомоги представникам науково-педагогічного складу університету у розробці нових та удосконаленні існуючих навчальних дисциплін, в межах яких розглядаються питання боротьби з корупцією. Сторони висловили готовність щодо подальшого обміну досвідом та реалізації спільних заходів, спрямованих на розвиток антикорупційної діяльності.

Кріста Таллінємі передала 200 примірників «Методичних рекомендацій щодо організації роботи із запобігання корупції юридичних осіб, що належать до сфери управління МВС», надрукованих КМЄС у межах підтримки антикорупційних ініціатив, що впроваджуються університетом у партнерстві з МВС. Методичні рекомендації були розроблені представниками науково-педагогічного складу Харківського національного університету внутрішніх справ.

Перший проректор університету Віктор Василенко подякував представникам КМЄС за допомогу у виданні методичних рекомендацій, які стануть в нагоді здобувачам вищої освіти та науково-педагогічному складу вишу.

ВК ХНУВС