До Дня усіх закоханих у Харківському національному університеті внутрішніх справ щороку проходять святкові заходи для молоді. Від кожного факультету обирають пару – юнака та дівчину, які представляють факультет і виборюють звання найкращої закоханої пари. Цього року пари представляли не загальновідомих персонажів, які для багатьох стали символом вічного й непереможного кохання, а взяли участь у веселих конкурсах, щоі надали широкий простір для виявлення винахідливості, почуття гумору й талантів.

У першому конкурсі взяли участь юнаки, які за одну хвилину мали назвати якнайбільше компліментів, що починаються на першу букву імені дівчини, з якою він у парі.

У другому конкурсі виступили дівчата, які також за одну хвилину повинні були коротко і ємно відповісти на запитання про свого сценічного обранця, уникаючи коротких відповідей «так» і «ні».

У третьому конкурсі юнаки вгадували пісню за однією фразою, заспіваною його супутницею, яку хлопцю давали прослухати задом-наперед. І четвертий конкурс – синхробуфонада «У чарах кохання». Пари розповідали історію свого кохання за допомогою музичного попурі – низки загальновідомих музичних композицій, які найяскравіше і найточніше описували почуття закоханих одне до одного.

Між конкурсами було багато пісень, художніх виступів, які підготували учасники художньої самодіяльності університету.

Факультет № 1 представляли курсанти Катерина Єрмакова та Сергій Голованов,  факультет № 2 Альона Вольвач і Владислав Ляш, факультет № 3 – Ірина Петренко та Олександр Сторчило, факультет № 4 – Марія Кулик і Владислав Сиволожський, факультет № 6 – Анастасія Ярошевська і Роман Мустафаєв.

Уболівальники гаряче підтримували своїх представників, аплодували їм і всіляко надихали на перемогу. Тож свято вдалося на славу, задоволення отримали усі – і ті, хто виступав на сцені, і ті, хто був у залі, і журі у тому числі. Представники суддівської колегії розподілили місця між учасниками конкурсу. Тож, V місце посів факультет № 3, IV місце – факультет № 4, III місце – закохана пара факультету № 1, на II місці – представники факультету № 2 і беззаперечними переможцями за кількістю отриманих балів стала пара факультету № 6 Анастасія Ярошевська і Роман Мустафаєв. Проте, як зазначив голова журі, ректор Університету культури Юрій Янко, переможених у нинішньому конкурсі немає, адже усі конкурсанти були яскравими, надзвичайно талановитими, розумними і винахідливими, подарувавши усім присутнім неперевершений святковий настрій.

Усі пари отримали солодкі призи, а переможці – м’які іграшки: двох пухнастих, довговухих біло-рожевих зайців. Анастасія і Роман подякували усім вболівальникам, однокурсникам, керівництву за допомогу у проведенні конкурсу, адже їхня перемога – це результат спільної роботи, творчого натхнення і винахідливості.

Як зазначила начальник відділу соціально-гуманітарної роботи університету Наталія Машніцька, вона пишається усіма учасниками, які старанно готувалися, хвилювалися, але виклалися на всі сто відсотків, щоб свято відбулося.

 

ВЗГ ХНУВС