Учасник Школи наукового лідерства курсант 2 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Іван Котляров взяв участь у міжнародній програмі лідерства для учасників з України, Молдови, Білорусії від громадської організації «Українські студенти за свободу». Програма лідерства проходила у форматі фестивалю на березі Київського водосховища.

Метою проєкту стало сприяння активній громадянській участі молодих людей, популяризації та впровадженню принципів вільного суспільства в Україні та світі. Удень учасники брали участь у лекціях і воркшопах, а увечері мали можливість долучитися до музичних перфомансів, кінопоказів та розмов з однодумцями біля багаття.

Кожного дня проводилися лекції, після проведення яких учасники робили висновки щодо отриманої інформації, відвідували заходи у форматі рефлексій. Також учасники працювали у командах над майбутніми спільними проєктами та виконували різноманітні завдання, покращуючи свої лідерські якості. Після завершення програми Іван Котляров отримав сертифікат про проходження курсу «Свобода 101».

ВЗГ ХНУВС