Репозитарій Харківського національного університету внутрішніх справ поповнився новітнім навчальним виданням «Безпека життєдіяльності та охорона праці» за загальною редакцією ректора університету, доктора юридичних наук, професора, члена-кореспондента НАПрН України Валерія Сокуренка. Над підручником також працювали співробітники кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6, яку очолює завідувач кафедри, доктор юридичних наук, професор Ольга Гетманець.

У підручнику визначено теоретичні основи безпеки життєдіяльності та охорони праці, розкрито зміст основних понять і проаналізовано сучасне національне законодавство та міжнародні нормативно-правові акти з організації безпеки життєдіяльності та охорони праці. Підручник поділяється на дві частини, що складаються з одинадцяти тем, в яких досліджено такі види національної безпеки, як громадська безпека, соціально-демографічна, інформаційна кібербезпека, економічна, екологічна та воєнна безпека. Підручник призначено для курсантів, студентів ЗВО системи МВС України й для всіх, хто цікавиться питаннями організації безпеки життєдіяльності та охорони праці в Україні.

Ознайомитися з новим виданням можна за посиланням:

http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/bitstream/handle/123456789/10837/Bezpeka%20zhyttiediialnosti%20ta%20okhorona%20pratsi%20_pidruchnyk_Sokurenko_2021.pdf?sequence=1&isAllowed=y

ВЗГ ХНУВС