Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ член-кореспондент Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, генерал поліції третього рангу став учасником V Харківського міжнародного юридичного форуму, що проходитиме з 20 по 24 вересня 2021 року на базі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Форум має загальнодержавне значення й проводиться спільно  Міністерством економіки України,  Міністерством освіти і науки, Міністерством юстиції. Серед учасників Форуму – представники 30-ти країн, серед яких США, Франція, Німеччина, Італія, Данія, Норвегія, Литва, Азербайджан, Казахстан, Узбекистан та багато інших.

Під час Форуму відбудуться панельні дискусії з таких актуальних питань, як «Захист економіки від впливу організованої злочинності», «Бізнес і права людини: пошук стійких моделей», «Україна – НАТО: від партнерства з розширеними можливостями до членства в альянсі», «Земельне право: скасування мораторію як рушій розвитку», «Еколого-правові аспекти сталого розвитку», «Права людини в умовах цифрової трансформації суспільства: сучасні виклики, світові тенденції, особливості реалізації і захисту».

У межах форуму також відбудеться низка інших наукових заходів – науково-практичних конференцій, круглих столів, майстер-класів, міждисциплінарних воркшопів та ін. Ці заходи для тих, хто хоче бути в курсі останніх новинок ринку юридичних послуг та бажає спілкуватися з лідерами та колегами-однодумцями.

ВЗГ ХНУВС