Доцент кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Вікторія Давиденко зустрілась з учнями 11-х та 9-х класів, а також із заступником директора з навчально-виховної роботи Іриною Шалімовою.

Вікторія Давиденко розповіла про  умови вступу і навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ, про специфіку підготовки курсантів, студентів і слухачів за різними спеціальностями й формами навчання тощо. Так, за державним замовленнямна базі повної загальної середньої освіти в університеті готують бакалаврів за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Облік і оподаткування», «Кібербезпека». На факультеті № 6 за кошти фізичних і юридичних осіб здійснюється підготовка фахівців за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Кібербезпека».

Школярам продемонстрували іміджевий відеоролик про Харківський національний університет внутрішніх справ та запросили відвідати  університет.

ВЗГ ХНУВС