Голова Центру соціальних проєктів Школи наукового лідерства факультету № 1 курсантка 2 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Поліна Суслова взяла участь і виступила з презентацією на форумі випускників муніципального курсу «Школа соціального проєктування та грантрайтингу Open Grants School», який п'ять років поспіль успішно реалізується Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Харківської міської ради.

Під час форуму на його учасників чекали тренінг з лідерства, корисні лайфхаки для проєктних менеджерів та особисті консультації від спікерів Школи. Випускники муніципального курсу ділилися історіями власного успіху, розповідаючи про яскраві та корисні проєкти, які створюють та реалізують за допомогою залучених від грантових програм коштів, та активно обговорювали спільні плани на майбутнє. Своєю історією успіху поділився й голова Школи наукового лідерства факультету № 1 Віталій Найда, який у 2019 році закінчив «Open Grants School».

Поліна Суслова представила провідним харківським громадським організаціям напрямки діяльності Школи наукового лідерства, ініціативи, які нині реалізуються Центром соціальних проєктів, зокрема участь курсантів у пошуках безвісно зниклих людей, в археологічних розкопках у співпраці з Союзом пошукових загонів України, екологічних і просвітницьких акціях у школах міста, волонтерську роботу в КП «Центр поводження з тваринами», а також діяльність патрулів доброчесності із замальовування посилань на інтернет-канали зі збуту наркотичних речовин.

ВЗГ ХНУВС