Відбулося засідання наукового гуртка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6. У зустрічі взяли участь студенти, завідувачка кафедри правоохоронної діяльності Ірина Панова, керівниця наукового гуртка доцентка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Вікторія Мельник та фахівці відділу організації наукової діяльності та захисту інтелектуальної власності.

Зустріч була присвячена організаційним питанням діяльності наукового гуртка. Під час засідання було затверджено новий склад учасників гуртка, обрані секретар і староста. Керівниця наукового гуртка ознайомила студентів із «Положенням про роботу наукових гуртків курсантів та студентів». Здобувачі освіти були ознайомлені із планом роботи наукового гуртка на 2021/2022 навчальний рік. Також фахівці відділу організації наукової діяльності та захисту інтелектуальної власності довели до відома членів наукового гуртка інформацію щодо дотримання академічної доброчесності під час написання наукових робіт та ознайомили з положеннями про академічну доброчесність та про перевірку на плагіат, з принципами перевірки на програмі Unichek.

Керівник відділу організації наукової діяльності та захисту інтелектуальної власності Сергій Абламський запросив студентів до участі в Науковому товаристві студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів.

Завідувачка кафедри Ірина Панова звернула увагу членів наукового гуртка на актуальні теми для написання наукових робіт та основні правила їх публікації.

ВЗГ ХНУВС