Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у першому освітньому форумі 2016 у рамках загальнонаціонального форуму – 2016 «Київ–Харків–Львів», який проводився на базі Харківського національного університету радіоелектроніки.

Харківський національний університет внутрішніх справ представляли голова Наукового товариства, професор кафедри теорії та історії держави і права, кандидат юридичних наук, доцент Юлія Загуменна та заступник голови Наукового товариства, провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимир Чумак.

У роботі першого освітнього форуму взяли участь керівники  навчальних закладів, представники державного апарату управління освітньою системою, а також представники бізнесу, який є споживачем кадрів, що випускаються вищою школою.

Спікерами першого освітнього форуму виступили експерти в галузі освіти, представники бізнесу, вчені, керівники навчальних закладів.

Головна мета форуму – активізувати співпрацю між громадськістю, професійними співтовариствами і державою для впровадження ефективних змін в українську систему освіти. Програмою заходу було передбачено обговорення таких питань, як реформа вищої школи в рамках нового Закону про вищу освіту, очікування замовників та можливості виконавців, значення гуманітарної освіти в сучасному світі і відповідності підготовлених фахівців очікуванням бізнесу тощо.

Представники університету брали активну участь у дискусіях, ділилися з учасниками форуму власними напрацюваннями.

 

ВЗГ ХНУВС