Викладачі кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ майор поліції Євгеній Зозуля та майор поліції Катерина Пензєва в рамках профорієнтаційної роботи відвідали відділ освіти, культури та спорту Малоданилівської селищної ради Харківського району.

Представники кафедри розповіли працівникам відділу освіти, культури та спорту про університет, факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у ХНУВС, надали інформацію про порядок вступу до університету та терміни навчання. Приділили окрему увагу підготовці фахівців за спеціальністю 081 «Право» та роботі кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки, яка здійснює підготовку слідчих та інспекторів-криміналістів, фахівців досудового розслідування Національної поліції України. Викладачі розповіли про матеріальну базу, умови навчання та побуту в університеті, можливості для реалізації та всебічного розвитку курсантів та студентів у науковій, творчій і спортивній діяльності, перспективи працевлаштування випускників поліцейського вишу.

Під час зустрічі обговорені особливості організації навчального процесу в умовах карантину та перспективи подальшої співпраці у межах профорієнтаційних заходів. Працівникам відділу освіти, культури та спорту надані інформаційні буклети про Харківський національний університет внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС