Завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем забезпечення діяльності поліції ХНУВС доктор юридичних наук, професор Сергій Шатрава дистанційно взяв участь у роботі VІII Міжнародної науково-практичної конференції «Стан та перспективи розвитку адміністративного права України», що відбулась в Одеському державному університеті внутрішніх справ.

Основними темами доповідей на конференції були: «Процедури нагляду за додержанням антикорупційного законодавства», «Організаційні засади Управління дотримання прав людини Національної поліції у сфері захисту персональних даних та обробка таких даних в умовах карантину», «Щодо відповідальності публічних службовців в Україні: питання теорії та практики», «Щодо питання про забезпечення реалізації принципу невідворотності покарання в провадженні у справах про адміністративні правопорушення» тощо.

Професор Сергій Шатрава під час своєї доповіді звернув увагу на деякі аспекти реалізації cудової практики щодо скасування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

По завершенню міжнародної науково-практичної конференції було вироблено дієві практики щодо розвитку адміністративного права України.

ВЗГ ХНУВС