У рамках роботи Центру взаємодії із закладами середньої освіти Школи наукового лідерства курсанти 2 та 3 курсів факультету № 1 Антон Рєзнік, Анастасія Дикун, Анна Терела, Назар Добрознай, Артур Мірошніченко, Юлія Шелест, Вікторія Колесник, Кристина Коваль, Владислава Мерзлякова, Руслан Холодняк, Анна Кудря, Тамара Загрунна провели профорієнтаційну роботу в Державній гімназії-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус», у ліцеї «Правоохоронець» та у закладах загальної середньої освіти ХЗОШ №25, ХЗОШ №71, ХЗОШ №104, Пісочинському ліцеї.

Курсанти ознайомили вступників із факультетами університету, детальніше розповіли про особливості навчання та переваги кожного факультету та правила прийому, про можливості різностороннього розвитку курсантів вишу.

Зокрема, курсанти звернули увагу абітурієнтів на діяльність центрів Школи наукового лідерства, Дебатного клубу, ФК «Універ-Динамо», парадного розрахунку.

Курсанти відповіли на запитання, що цікавлять майбутніх абітурієнтів, а також додали усіх бажаючих до спільнот абітурієнтів Школи наукового лідерства у соціальних мережах.

ВЗГ ХНУВС