Відбулося чергове засідання наукового гуртка кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1. Головний акцент у порядку денному було зроблено на необхідності залучення курсантів 1 курсу до науково-дослідницької роботи. Зокрема, цьому було присвячено виступи керівника наукового гуртка доцента Геннадія Дедуріна та старости гуртка, курсантки 4 курсу факультету № 2 Дарини Заврічко, які власними прикладами проілюстрували важливість отримання досвіду науково-дослідницької діяльності вже на перших курсах навчання в університеті.

Під час засідання гуртку також відбувся виступ представниці відділу організації наукової діяльності та захисту інтелектуальної власності Катерини Маравської, яка звернула увагу присутніх на необхідності неухильного дотримання принципів академічної доброчесності і повазі до авторського права та інтелектуальної власності.

Крім того, відбулося обговорення тематики конкурсних робіт, які учасники гуртку будуть готувати з метою подання до конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ «Історія органів охорони правопорядку в Україні».

ВЗГ ХНУВС