Команда Сумської філії ХНУВС, до складу якої увійшли викладачі Центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» та курсанти філії, взяла участь у відбіркових іграх чемпіонату обласної організації ФСТ «Динамо» України з футзалу І групи за програмою змагань «Динаміада – 2021». За результатами трьох матчів проти команд в/ч 2276 НГУ (м. Охтирка), УСБУ в Сумській області та Сумської обласної прокуратури команда Сумської філії пройшла у фінальну частину чемпіонату.

До фінальних ігор чемпіонату разом із командою Сумської філії пройшли команди: в/ч 2276 НГУ (м. Охтирка), в/ч 3022 НГУ (м. Шостка), УДС УНС в Сумській області. Змагання за перемогу було запеклим.

Першу гру команда філії зіграла із командою в/ч 3022 НГУ (м. Шостка) з рівним рахунком 2:2. А вже у другому поєдинку здобула перемогу: гра із командою в/ч 2276 НГУ (м. Охтирка) завершилась із рахунком 3:0. І третя гра з командою УДС УНС в Сумській області принесла футболістам філії остаточну перемогу з рахунком 5:4.

Команду Сумської філії ХНУВС нагороджено грамотою, головного тренера команди, викладача циклу спеціальних дисциплін капітана поліції Олександра Єлшанського визнано кращим гравцем змагань.

Вітаємо наших футболістів із першим місцем. Бажаємо і в подальшому грати тільки на перемогу!

Сумська філія ХНУВС