Доцентка кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ кандидатка економічних наук Світлана Виганяйло взяла участь у Міжнародній Програмі онлайн-стажування для науково-педагогічних працівників із України «New and innovative teaching methods (Нові та інноваційні методи навчання)» на базі Universytet ekonomiczny w krakowie.

Найбільш цікавими в процесі стажування стали наступні теми: «Мобільність студентів та викладацького складу в Європейському Союзі», «ІТ-технології на заняттях зі студентами», «Дизайн процесів он-лайн навчання», «Академічне он-лайн навчання під час пандемії. Передові практики», «Тюторінг», «Гейміфікація», «Найкращі практики навчання та дослідження».

Координатором стажування виступила Анна Станіславська-Мішке; лекторами – Яцек Кліх, Домініка Лемлер, Марек Беніо, Анета Поврожник, Якуб Гловацький, Артур Щигель-Рисс.

За результатами проходження Міжнародної програми в обсязі 120 годин або 4 кредити ECTS було опрацьовано три модулі та здобуто загальні і професійні компетентності, про що засвідчує отриманий сертифікат.

Сумська філія ХНУВС