Представниці кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 ХНУВС доцентка Валерія Самотієвич та старша викладачка Юлія Татаркіна дистанційно провели профорієнтаційний захід у відокремленому структурному підрозділі «Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» та Куп’янському автотранспортному фаховому коледжі.

Студентам були надані профорієнтаційні матеріали про Харківський національний університет внутрішніх справ та роз’яснені умови і порядок вступу до вишу у 2022 році. Представниці університету звернули увагу на підготовці бакалаврів за скороченою програмою на основі ступеня вищої освіти «молодший бакалавр» за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Кібербезпека», що здійснюється на факультеті № 6.

Вони також розповіли про потужний науково-педагогічний потенціал вишу, про сучасну матеріально-технічну базу вишу, роботу чисельних спортивний секцій, гуртків художньої самодіяльності, прикладного мистецтва тощо.

ВЗГ ХНУВС