Доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 Марина Джафарова разом із професором кафедри адміністративного права та процесу Одеського державного університету внутрішніх справ, кандидатом юридичних наук, доцентом Сергієм Барановим провели бінарне заняття для курсантів третього курсу факультету № 2 з навчальної дисципліни «Адміністративний процес» на тему «Нормативно-правове регулювання доказів та доказування в адміністративному судочинстві України».

Під час обговорення питань, винесених на розгляд семінарського заняття, Сергій Баранов ознайомив курсантів із послідовністю та змістом процесуальних дій під час вивчення і дослідження доказового матеріалу, які мають значення для вирішення публічно-правового спору в адміністративному судочинстві України. Жваву дискусію викликали питання про правові підстави, способи та процесуальний порядок забезпечення доказів, характеристику засобів встановлення доказів, особливості витребування доказів у процесі розгляду та вирішення адміністративної справи.

Представник Одеського державного університету внутрішніх справ поділився власним науково-педагогічним досвідом роботи і навів цікаві та корисні приклади з практичної точки зору за темою семінарського заняття. Отримані поради та настанови неодмінно стануть у нагоді майбутнім випускникам під час подальшої професійної діяльності.

ВЗГ ХНУВС