Одним із найулюбленіших усіма дітьми свят є День Святого Миколая. Вони пишуть йому листи з побажаннями, очікуючи бажаного подарунка. Однак, є діти, яких життя позбавило радості, затишку та родинного тепла.

Тож, щорічно напередодні Дня Святого Миколая Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ проводить благодійні акції «Подаруй дитині радість» та «Збираємо речі для малечі».

Цей рік не став винятком, не дивлячись на карантинні обмеження, здобувачі освіти та викладачі філії придбали багато подарунків та смаколиків для малюків, які мешкають у Сумському обласному спеціалізованому будинку дитини.

Представники Сумської філії: провідний фахівець Ганна Мітітєл, кураторка взводу СФ-204 Цвітана Баранова, голова студентсько-курсантського парламенту Марина Гайдар, її заступниця Аль Хататнех Месун Моаед та курсанти 2 курсу Дмитро Стародубець і Дмитро Конончук від імені великого колективу філії привітали маленьких дітлахів зі святом. 

«На жаль, карантинні обмеження не дозволяють більшості здобувачів вищої освіти бути присутніми на святі, присвяченому Дню Святого Миколая. Але ми переконані, що найближчим часом пандемія завершиться і ми зможемо порадувати дітлахів не лише подарунками та ласощами, а й веселим позитивом ігор та живого спілкування», – зазначила Ганна Мітітєл та подякувала усім, хто долучився до акції – студентам, курсантам, викладачам і побажала, щоб Святий Миколай здійснив мрії усіх діточок на землі.

Сумська філія ХНУВС