Завідувач  кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 ХНУВС доктор юридичних наук, професор Вадим Харченко за запрошенням адміністрації Харківської спеціалізованої школи I-III ступенів № 99 Харківської міської ради очолив журі Турніру юних правознавців, що був присвячений Дню Захисту прав людини. У турнірі взяли участь учні 9–11 класів.

Після завершення заходу Вадим Харченко ознайомив школярів із Харківським національним університетом внутрішніх справ, його структурою, формами навчання та спеціалізацією, порядком та умовами вступу до вишу у 2022 році. Особливу увагу юнаків і дівчат звернута на підготовку фахівців за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Кібербезпека», за якими здійснюється підготовка на факультеті № 6, де навчаються студенти за кошти фізичних та юридичних осіб.

Вадим Харченко розповів про переваги навчання в університеті й перспективи працевлаштування після отримання диплома «бакалавр» та «магістр».

Адміністрація школи висловила вдячність представнику вишу за співпрацю та наголосила на необхідності продовження плідної взаємодії.

ВЗГ ХНУВС