Напередодні Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС України та Національної поліції України курсанти факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали ветеранів органів внутрішніх справ та ветерана Другої світової війни, вручили їм подарунки, а також привітали з новорічними та різдвяними святами.

Щастя, здоров’я та гарного настрою побажали представники університету та вручили подарунки пенсіонерам університету – Катерині Михайлівні Даниленко, Володимиру Петровичу Большешапову, Сергію Івановичу Булгакову та Валентині Федосіївні Титаренко. Цього року вони відзначають ювілейну дату народження.

Привітання ветеранів ОВС та пенсіонерів університету – давня і добра традиція, якої дотримується колектив поліцейського вишу. Працівники, курсанти та студенти університету не втрачають зв'язок зі старшим поколінням. Не лише відвідують їх з нагоди святкових та урочистих дат, але й надають посильну допомогу у вирішенні різних питань. Цей зв'язок поколінь є надзвичайно важливим для формування здорового суспільства й моральних цінностей у молодого покоління українців, виховання у них поваги до старших, трудової звитяги та патріотизму.

ВЗГ ХНУВС