Представниці кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ – доцентки кафедри кандидатки юридичних наук Ірина Антол і Дар’я Коробцова у рамках профорієнтаційної роботи провели онлайн-зустріч із учнями 11-х класів Щербанівського ліцею Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

Під час спілкування зі старшокласниками та учителем Сергієм Дорогокуплею представниці факультету провели бесіди на тему «Вступ на навчання до ХНУВС» та ознайомили молодь зі спеціальностями, умовами навчання, матеріально-технічною базою університету, правилами прийому, організацією побуту та дозвілля студентів.

Ірина Антол розповіла школярам про Юридичну клініку та Гендерний центр, у діяльності яких активну участь беруть науково-педагогічні працівники та студенти факультету № 6, практикуючі юристи, психологи, соціологи та фахівці інших галузей.

Особливу увагу приділили тому, що на факультеті № 6 готують фахівців за декількома спеціальностями, зокрема, фахівців ступеня вищої освіти «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Школярам було продемонстровано відеоролики про Харківський національний університет внутрішніх справ та факультет № 6.

Також увагу майбутніх абітурієнтів звернули на переваги навчання у ХНУВС та на можливості й перспективи подальшого професійного зростання.

ВЗГ ХНУВС