У Харківському національному університеті внутрішніх справ на платформі ZOOM відбувся День відкритих дверей для майбутніх вступників. Тема – «Особливості вступу на навчання до ХНУВС у 2022 році».

У заході взяли участь: проректор університету Анатолій Клочко, помічник ректора Віктор Слиш, декани та заступники деканів усіх факультетів, представники структурних підрозділів університету.

В онлайн-спілкуванні взяли участь старшокласники, батьки, вчителі з Донецької, Луганської, Запорізької, Полтавської, Сумської та інших областей України. Обговорювалися питання щодо умов вступу, особливостей навчання та подальшого працевлаштування випускників після закінчення університету. Майбутні абітурієнти цікавилися питаннями порядку подачі онлайн-заяв, вимог до стану здоров’я, нормативами з фізичної підготовки, з яких предметів необхідно складати ЗНО на ту чи іншу спеціальність.

На всі запитання учасники онлайн-зустрічі отримали вичерпні відповіді. Переглянути запис зустрічі можна за посиланням: https://youtu.be/I2yT8NPxDls

ВЗГ ХНУВС