Відкритий чемпіонат Харківської області з гирьового спорту стартував на базі Харківського національного університету внутрішніх справ. В урочистому відкритті змагань взяли участь: ректор університету Валерій Сокуренко, заступник начальника Управління молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації Едуард Павленко, головний суддя змагань, президент Союзу гирьового спорту в Харківській області Олександр Галашко, перший проректор університету Дмитро Швець, проректори Сергій Бортник, Анатолій Клочко, декани факультетів, особовий склад університету, курсанти, студенти вишу.

Вітаючи учасників змагань, ректор університету зазначив, що гирьовий спорт – один із прикладних видів спорту, який є важливим для морального та фізичного гартування майбутніх правоохоронців, представників Національної гвардії, Збройних сил України. «Нехай у сьогоднішніх змаганнях перемогу отримають найсильніші та найкраще підготовлені! Займайтеся спортом, будьте прикладом для всіх, а ми зробимо усе від нас залежне для успішного проведення змагань. Служіть і працюйте так, щоб вас поважали люди і оберігав Господь Бог! Слава Україні!», – зазначив генерал.

Заступник начальника Управління молоді і спорту ХОДА Едуард Павленко передав привітання учасникам змагань від голови Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова, побажав спортсменам упевненості в собі та достойних результатів.

Головний суддя змагань Олександр Галашко від імені керівництва Союзу гирьового спорту України привітав учасників чемпіонату та подякував керівництву університету за гостинність і сприяння у проведенні змагань, а також вручив Подяку за вагомий особистий внесок у розвиток гирьового спорту у Харківській області та Україні, за підтримку молоді та пропаганду здорового способу життя.

Розпочалися змагання, учасниками яких стали спортсмени Харкова та області – члени команд клубів, спортивних шкіл, які займаються гирьовим спортом.

Обласний чемпіонат проводиться за ініціативи ВГО «Союз гирьового спорту України» та за підтримки Управління молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

 

ВЗГ ХНУВС