Голова Школи наукового лідерства ХНУВС Віталій Найда разом із командою курсантів 2 курсу факультету № 1 стали переможцями фінального етапу міжнародної програми Young Creators Program від платформи особистісного зростання Mindselo (Індія).

Віталій Найда, курсанти Олексій Рачинський, Катерина Горбатюк, Іван Шкурат, Владислава Балера, Поліна Суслова, Кристина Коваль, Руслан Холодняк, Платон Мозговий та інші учасники Школи наукового лідерства підготували короткометражні фільми, присвячені щастю в контексті турботи про ближнього та самопожертви, чесності в поліцейській професії, ставленню до людей з обмеженими можливостями, до родини – найголовнішої цінності в житті кожної людини, до братерства та єдності, охорони суспільства як вищої життєвої місії.

«Mindselo young creators program» – це програма, яка змінює життя. У нашому світі дуже мало говорять про любов, віру, гармонію, щастя в їх чистому вигляді, і програма дозволяє молодим людям з усього світу торкнутися вічних і глибоких тем та поміркувати про сенс життя на рівні вищих сенсів і цінностей.

ВЗГ ХНУВС