Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у роботі науково-практичного семінару «Подолання синдрому емоційного вигорання». 

Від імені ректорату та Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ учасників семінару привітав перший проректор, доктор юридичних наук, доцент, заслужений працівник освіти України, полковник поліції Дмитро Швець. У своєму виступі він зазначив, що синдром емоційного вигорання - це стан фізичного й емоційного виснаження, який виявляється як у формі фізичної втоми, так і в почутті психологічної та емоційної виснаженості. Чинників емоційного вигоряння багато, тому проведення такого заходу має вельми важливе знання, оскільки щоб подолати емоційне вигорання недостатньо змінити щось одне. Проблема цє комплексною, тому й вирішувати її потрібно відповідно.

Під час семінару відбулися майстер-класи, в яких взяли участь науковці університету:  "Життєва енергія: профіль витрат і пошук балансу в умовах воєнного стану"; "Якщо низький заряд життєвої батарейки: шляхи емоційного відновлення"; "Використання техніки абсорбції у подоланні емоційного вигорання в умовах воєнного стану"; "Аутогенне тренування".

ВЗГ ХНУВС