Голова Школи наукового лідерства ХНУВС Віталій Найда виступить доповідачем на конференції від Лейпцизького університету «Chance for Science Conference 2022», яка відбудеться онлайн англійською мовою на платформі Zoom 22 квітня 2022 року.  

На конференції доповідачі поділяться своїми дослідженнями та знаннями з обраної у своїй галузі знань теми. Учені, науковці, дослідники та студенти, які постраждали від війни в Україні, та вчені, практики, представники підприємств і науково-дослідних установ та організацій з Німеччини зберуться разом, щоб забезпечити тривалий академічний обмін та побудувати нові контакти мережі у науковій сфері.

Віталій Найда виступить зі доповіддю «Організація наукової, творчої, волонтерської роботи курсантів в умовах воєнного стану» («Organization of scientific, creative, volunteer work of cadets in martial law»), під час якої представить напрямки та результати роботи Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ в умовах воєнного стану.

Під час конференції відбудеться сесія, присвячена питанням фінансування наукових досліджень спільно з Німеччиною. Учасники отримають можливість зв’язатися з доповідачами безпосередньо під час секційних сесій після презентацій.

Зареєструватися та долучитися до конференції можна за посиланням: https://www.chance-for-science.eu/index.php/register-for-conference.

ВЗГ ХНУВС