Наукова бібліотека Харківського національного університету внутрішніх справ продовжує активно наповнювати університетський репозитарій (KhNUIAIR) та запрошує науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти до його використання.

Репозитарій (http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/) – один з найпопулярніших університетських інформаційних ресурсів. Через нього забезпечується доступ до повних текстів монографій, підручників, навчальних посібників, наукових статей, тез доповідей представників ХНУВС, інших матеріалів, що допомагають в освітньому процесі та дослідницькій діяльності.

Репозитарій ХНУВС також сприяє просуванню результатів наукових досліджень університету до міжнародного наукового простору.

Він містить близько 12 тис файлів. З початку року до нього надійшло 300 401 пошукове звернення, серед яких найбільше переглядів займають теми: «Національна поліція», «Кримінальний процес», «Криміналістика», «Фінансове право».

Наукова бібліотека запрошує науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти долучатися до розміщення у KhNUIAIR своїх праць у відкритому доступі, забезпечуючи у такий спосіб зберігання та наявність постійного гіперпосилання на свої твори.