Учасниця Школи наукового лідерства факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ курсантка 2-го курсу Кристина Коваль взяла участь в онлайн-лекціях «Спрощуй та скорочуй: армійська реабілітація в умовах військового стану» та «Викладачі та війна: психологічна стійкість» від Посольства США в Україні в рамках проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти - Academic IQ», що здійснюється Американськими Радами з міжнародної освіти. 

Онлайн-лекції проводили лектор лікар фізичної та реабілітаційної медицини, кандидат медичних наук, доцент Полтавського державного медичного університету Євген Страшко та психологиня, психотерапевтка Медичного університету Сент-Луїса, США Марта Приріз.

Під час онлайн-лекції Євген Страшно розповів про нові виклики в дистанційному викладанні реабілітації військових та як із ними впоратись, використовуючи нестандартні методи викладання. Марта Приріз в онлайн-лекції розвінчала міфи про стійкість, розповіла, як стати психологічно стійким, а також поділилася порадами щодо того, як викладачі можуть показувати студентам, як плекати у собі стійкість.

ВЗГ ХНУВС