Надання допомоги вагітним жінкам та новонародженим дітям набуває особливого змісту у воєнний час, коли Українці зазнають від ворога чисельних людських втрат. Кожне нове життя – це скарб. За ініціативи ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Валерія Сокуренка до одного з медичних центрів репродуктивного здоров'я МОЗ України  було передано медичне обладнання необхідне для збереження і рятування життів дітей та матерів Харківщини. Гуманітарний вантаж надійшов від німецького народу через організацію Ruricher Hilfswerk-OST e.V за персонального сприяння  Алети Вебер і Соломії Рожко. Передане обладнання вже знаходиться у відділеннях центру та палаті інтенсивної терапії. 

Медичне оснащення було доставлено за безпосереднього сприяння завідувача науково-дослідної лабораторії з проблем психологічного забезпечення правоохоронної діяльності Олексія Сердюка, начальниці відділу зв'язків з громадськістю Ірини Щербакової, керівника Центру українсько-польського розвитку Миколи Пахніна, декана факультету № 5 Віктора Василенка.

Директор центру висловив щиру подяку ректору ХНУВС у наданні гуманітарної допомоги. У цей непростий для держави час ми спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!

ВЗГ ХНУВС