Кембриджські іспити проводяться у 130 країнах світу, які щороку складають понад три мільйони людей. Cambridge English сертифікати дозволяють успішно реалізувати себе та досягати нового професійного рівня. Для вдосконалення методики підготовки до іспитів Cambridge English завідувачка кафедри іноземних мов факультету № 4 Олена Статівка та викладачі кафедри Валентина Почуєва, Валентина Кочина, Любов Русанова, Лариса Сазанова та Артем Білоусов взяли участь у міжнародному вебінарі від Cambridge University Press & Assessment.

 Під час вебінару розглядалися такі питання: міжнародна сертифікація з англійської мови від Cambridge University як засіб об'єктивної перевірки та підтвердження рівня володіння мовою; вміння застосовувати стратегії виконання завдань з різних видів мовної діяльності міжнародного тестового формату; здатність ефективно використовувати міжнародний досвід з підготовки до іспитів в онлайн форматі.

 Кембриджські сертифікати відкривають двері у світ можливостей, оскільки вони визнані у всьому світі. Постійне підвищення кваліфікації викладачів допомагає вдосконаленню методики навчання іноземних мов та сприяє розвитку освітнього процесу загалом.

ВЗГ ХНУВС