14-15 липня 2022 року о 09.00 у Харківському національному університеті внутрішніх справ (м. Кам’янець-Подільський) відбудеться тренінг «Застосування практики ЄСПЛ при розгляді кримінальних проваджень про корупцію». Навчальні заходи організовано ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансування Європейського Союзу.

14 липня буде проведено дві сесії за темами «Загальні засади застосування практики Європейського суду з прав людини (далі – ЄСПЛ)» та «Практика ЄСПЛ щодо оцінки розслідування та судового розгляду кримінальних правопорушень, пов’язаних з корупцією в частині оцінки збирання доказів».

15 липня відбудеться дві сесії – «Практика ЄСПЛ у справах щодо активів, що можуть мати незаконне походження» та «Застосування практики ЄСПЛ при розгляді кримінальних проваджень про корупційні правопорушення судами України».

Упродовж тренінгу учасники виконуватимуть практичні завдання, також буде проведено роботу в групах. Наприкінці заходу відбудеться підбиття підсумків і вручення сертифікатів.

ВЗГ ХНУВС