Україна сьогодні потребує допомоги – допомоги кожного з нас. Бажання захистити свою країну, своє право на самовизначення, бути вільною нацією і жити у власній, демократичній і незалежній державі, згуртовує і надає наснаги нам, українцям, розкиданим долею по всьому світу. Курсантка 2 курсу факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ Лоліта Прокоф’єва взяла участь у благодійних концертах, організованих Олександрою Синенковою, що проходили у м. Зелена Гура, у Польщі за підтримки фонду інтеграції  та розвитку іноземців у Польщі.

У концертах брали також участь не лише активісти з України, але й польські дитячі колективи. Курсантка університету виступала з вокальними номерами, а також працювала з маленькими дітьми, займалася з ними танцями, допомагала готуватися до виступів. 

Відвідати такі концерти могли всі бажаючі, адже вони проходили під відкритим небом. Кожен відвідувач мав можливість зробити пожертву на підтримку Збройних Сил України. Зокрема, на отримані від благодійних концертів кошти, для бійців було придбано взуття та інші необхідні речі.

Як згадує Лоліта, підтримка була надзвичайно теплою і щирою: «Юних артистів зустрічали бурхливими оплесками, за лаштунками розпитували про ситуацію в Україні, висловлювали співчуття, захоплювалися стійкістю і героїзмом українських воїнів і бажали перемоги. Це неймовірні емоції і відчуття, що увесь світ за нас, українців. Пишаюся тим, що долучилася до такого потужного волонтерського руху і зробила свій внесок у нашу майбутню перемогу».

ВЗГ ХНУВС