Викладачі кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ провели низку бінарних занять з актуальних тем.

Професор кафедри Тетяна Гудзь та старший слідчий відділення розслідування злочинів у сфері транспорту Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області  провели бінарне заняття для курсантів навчальної групи 201 факультету № 1 з дисципліни «Конституційне право».

У межах бінарного заняття «Загальнотеоретичні аспекти організації місцевого самоврядування» було розглянуто питання взаємодії підрозділів Національної поліції з органами місцевого самоврядування та жителями територіальної громади. Увагу курсантів було акцентовано на тому, що взаємодія з громадськістю є необхідною частиною роботи поліції, що впливає на ефективність виконання нею покладених на неї завдань.

Доцент кафедри Євгенія Логвиненко та старший слідчий відділення розслідування злочинів службової та господарської діяльності Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області провели бінарне заняття для курсантів 2 курсу факультету № 1 з дисципліни «Конституційне право» за темою «Роль Національної поліції у забезпеченні конституційних прав і свобод громадян України».

Було окреслено пріоритетне місце забезпечення прав і свобод громадян України серед цілей правозабезпечувальної діяльності Національної поліції та багатогранність діяльності підрозділів поліції у цій сфері.

ВЗГ ХНУВС