12 серпня Україна вперше відзначає День молоді з усім світом. 2022  рік для української молоді став особливим, адже саме молодь активно проявляє себе у воєнний період, долучаючись до волонтерської діяльності. Молодь Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ не є винятком.

З нагоди святкування Дня молоді представники студентсько-курсантського самоврядування Сумської філії взяли участь у Молодіжній зустрічі «Дій» за участю органів місцевого самоврядування. Організатором цієї зустрічі виступив відділ Молодіжної політики Сумської міської ради. Захід відбувся у Молодіжному центрі «Романтика».

Молодіжна спільнота разом із представниками місцевого самоврядування обговорила різні питання щодо розвитку та перспектив  молодіжної політики міста Суми під час війни. Зустріч пройшла у форматі «запитання-відповіді». Під час зустрічі міський голова Олександр Лисенко вручив Грамоти активній молоді за громадянську позицію, благодійну і гуманістичну діяльність, за вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики Сумської міської територіальної громади та з нагоди Дня молоді.

Серед нагороджених – студентка 4 курсу Євгенія Будюкова, яка є донором і входить до складу команди «Добра» Сумської філії.

Сумська філія ХНУВС