Керівництвом факультету № 6 проведено онлайн-зустрічі зі студентами денної форми навчання 2 та 4 курсів за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» та 3 курсу за спеціальністю «Право». В ній взяли участь декан факультету № 6 Оксана Брусакова, заступник декана Сергій Загородній, методисти курсів Світлана Тетерядченко, Надія Бутова та старости навчальних груп.

Під час зустрічі декан факультету наголосила на необхідності сумлінного навчання студентів з використанням системи управління дистанційним навчанням Moodle та на виконанні умов договору про надання освітніх послуг.

Особлива увага була зосереджена Оксаною Брусаковою на безпеці кожного здобувача вищої освіти та необхідності їх конструктивної комунікації з методистами курсів, кураторами навчальних груп та керівництвом факультету.

Декан факультету підкреслила важливість активної участі студентів в освітній, науковій та громадській діяльностях задля формування знань, умінь, навичок та ключових компетентностей.

Сергій Загородній поінформував молодь про особливості та тривалість навчального процесу першого семестру 2022–2023 навчального року й наголосив, що наступний навчальний рік є завершальним для студентів випускних курсів.

Онлайн-зустрічі керівництва факультету № 6 зі студентами старших курсів продовжуватимуться й надалі.

ВЗГ ХНУВС