Шановні курсанти, студенти, слухачі магістратури та ад’юнктури, представники науково-педагогічного складу! Від імені ректорату і Вченої ради університету вітаю вас із Днем знань! Це свято є важливим і незабутнім для всіх нас, адже воно об’єднує тих, хто отримує освіту, і тих, хто ділиться своїми знаннями та досвідом.

Шановні першокурсники! У складний для нашої країни час ви обрали професію захисника правопорядку, зробили свідомий крок у доросле життя, заклали фундамент свого майбутнього. Керівництво Міністерства внутрішніх справ зробило все можливе для отримання вами якісної освіти. Сьогодні, коли триває жорстока повномасштабна війна російського агресора проти нашої держави, ви навчатиметеся очно – в аудиторіях, на полігонах, тренувальних центрах. Ваш майбутній успіх залежить, насамперед, від вашого власного бажання добросовісно вчитися і розвиватися.

З вами працюватимуть найкращі та найдосвідченіші викладачі, патріоти й професіонали своєї справи. Вони допоможуть вам отримати необхідні знання та навички, використовуючи для цього сучасні методики, найкращий зарубіжний досвід, але досягти високого результату неможливо без постійної роботи над собою, вміння ставити цілі та досягати їх. Пам’ятайте про це!

Я впевнений, що ви впораєтеся з усіма випробуваннями, станете більш дисциплінованими, відповідальними й витривалими. На найближчі чотири роки університет буде для вас рідною домівкою, а ви – частиною великої університетської родини.

На жаль, сьогодні наша держава переживає нелегкі часи – йде війна. Тисячі захисників і захисниць боронять країну від ворога, захищаючи найцінніше  – українських громадян, територіальну цілісність і незалежність держави. Україна сильна, мужня і вільна держава. Своєю сумлінною працею, відмінним навчанням та відданою службою ми щодня наближаємо нашу перемогу над ворогом.

Дякую усім, хто надає допомогу університету, за щирість, розуміння, гостинність, підтримку та участь у покращенні матеріально-технічної бази університету для забезпечення високої якості навчального процесу.

Бажаю вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, миру, творчої наснаги, незламної віри у нашу Перемогу!

Курсанти і курсантки, нехай дороговказом на вашому шляху завжди буде девіз нашого університету «ЗНАННЯ. ЗАКОН. ЧЕСТЬ»!

Служіть так, щоб вас поважали люди і оберігав Господь Бог!

Слава Україні!

Героям Слава!