Курсант 3 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Іван Котляров, який є членом Школи наукового лідерства факультету № 1, взяв участь у молодіжному обміні молодих лідерів зі всієї країни «Віднова.ua», що проходив у м. Луцьк Волинської області. Мета програми – сприяння процесам відновлення та нормалізації життя громад, які постраждали від війни на території України, та поширення серед молоді волонтерства.

Програма обмінів здійснювалася спільно з Міністерством молоді та спорту України та ГО «Місто Активних Громадян» у рамках проєкту «Програма розвитку ООН ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни», за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Під час обміну молоді люди були ознайомлені з особливостями міжкультурного діалогу, отримали навички командної взаємодії та базові навички будівельних робіт, дізналися культурні традиції волинського регіону, а також прослухали лекцію щодо критичного мислення.

Іван Котляров поділився власним досвідом реалізації молодіжної політики та розповів про соціальну роботу органів Національної поліції України у співпраці з молоддю.

Після завершення програми учасники отримали сертифікати.

ВЗГ ХНУВС