Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «Pulse Check on Threat Detection and Response in 2022».

Випереджальний підхід до кіберзагроз необхідний сьогодні, щоб випередити зловмисників, але процеси виявлення загроз складні з багатьох причин. Ландшафт швидко розвивається, а це означає, що все більше постачальників технологій конкурують за увагу осіб, які приймають рішення, більше абревіатур для фахівців з безпеки, які потрібно запам'ятати, і ширша прогалина в навичках, яку необхідно спробувати заповнити, що впливає на кожну людину у команді безпеки.

Немає сумнівів, що бізнес-лідери хочуть покращити свої системи та дії з виявлення загроз та реагування на них, але ринок збиває з пантелику, і знання того, на що можна спертися і на чому зосередитися може бути вражаючим.

Куди рухається ринок і як сьогодні лідери в галузі безпеки можуть реально вирішити проблему виявлення погроз та реагування на них?

На ці питання і відповідають аналітики ESG впродовж усієї презентації, розглядається поточний стан виявлення загроз і реагування на них, а також, де вписуються CDR, SOAR, SOC, платформи аналізу загроз (TIP) та керовані послуги.

ВЗГ ХНУВС