Харківський національний університет внутрішніх справ отримав гуманітарну допомогу від Вінницької обласної військової адміністрації. Це продукти харчування, миючі засоби, засоби особистої гігієни та речі першої необхідності.

Як зазначила народна депутатка України, членкиня Наглядової ради ХНУВС Ірина Борзова: «Сьогодні гуманітарна допомога в першу чергу для курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ. Хочу подякувати нашим міжнародним партнерам, Вінницькій обласній військовій адміністрації за те, що ми можемо допомагати українцям. Вінницька область постійно підтримує харків’ян, майже кожного місяця направляє гуманітарні вантажі до Харківської області. Люди потребують нашої підтримки та уваги, тому крок за кроком, кожного дня ми будемо працювати і працюємо для того, щоб підтримувати наших людей, наших українців».

Ректор університету Валерій Сокуренко від імені колективу поліцейського вишу дякує голові Вінницької обласної військової адміністрації Сергію Борзову та народній депутатці України Ірині Борзовій за співпрацю, підтримку та допомогу в складний для усіх нас час.

ВЗГ ХНУВС