Представниці кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 ХНУВС – професорки Ірина Сядриста та Аліна Чорна спільно з радником голови Запорізької міської ради Степаном Махсмою провели бінарне заняття за темою «Взаємодія органів місцевого самоврядування з суб’єктами господарювання» для студентів 4 курсу, які навчаються за спеціальністю «Право».
Під час бінарного заняття студенти ознайомилися з особливостями наповнення доходної частини місцевого бюджету за рахунок відрахувань від діяльності суб'єктів господарювання, порядком розподілу такого бюджету та підвищення доходів місцевих бюджетів на основі стимулювання малого, середнього та великого бізнесу. Степан Григорович також розповів про формулу збільшення доходів місцевого бюджету за рахунок розвитку бізнесу, визначив основні її завдання та методи досягнення цілей.
Студенти закріпили теоретичні знання та визначилися із важливістю розвитку прозорої підприємницької діяльності на місцевому рівні.

ВЗГ ХНУВС