Керівництво факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ разом із працівниками підготовчого відділення провели профорієнтаційну онлайн-зустріч з учнями старших класів та їх батьками, вчителями та керівниками закладів загальної середньої освіти. У заході взяли участь 40 учасників, які представляли загальноосвітні школи № 58, № 103, № 122 та № 140 м. Харкова.
Декан факультету № 6 Оксана Брусакова розповіла про спеціальності, особливості умов вступу та навчання, ознайомила зі світлинами університету. Вона зазначила, що для майбутніх абітурієнтів на факультеті створені всі умови для якісної підготовки до вступних випробувань: діє підготовче відділення, завдання якого дати молоді необхідні знання для успішного складання вступних випробувань.
Завідувачка підготовчого відділення Оксана Малютіна розповіла про особливості навчання на підготовчому відділенні та наголосила, що заняття розпочнуться 19 листопада поточного року. Для зручності абітурієнтів заняття проводитимуться щосуботи, для них створені окрема телеграм-група, для прийняття заяв від абітурієнтів – e-mail: [email protected], телефон підготовчого відділення (066) 68-79-579 – Малютіна Оксана Костянтинівна.

ВЗГ ХНУВС